Tommy

Navn: Brokko

Type: Indekat/udekat

Køn: Hankat

Alder: Født 25/5-19
Farve: Grå/blå med hvidt

Særlige hensyn: 

Befinder sig i: Vejby. 
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,-
Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Brokko er født i en have i Hornbæk af en ikke håndterbar missemor. Han kom ind i pleje med sine søskende i starten af august. Killingerne havde på det tidspunkt aldrig været i hænder men været vant til daglig fodring af en ældre dame.

Brokkos første navn hos plejemor blev Skele efterfulgt af Brokko. Når han er/bliver træt “tilter” det højre øje lidt ind mod snuden. Han er den største ud af tre drenge i kuldet, men med størrelse følger ikke mod. Nu hvor den ene dreng i boybandet har fået ny familie, har Brokko forladt backstage og er trådt i karakter up-front. Det er stadig en ny position, der skal tages forsigtige skridt, men hos plejemor er han på kort tid blevet en kælepot, der elsker der ELSKER at ligge i ske og få helkropsmassage til lyden af hans egen liflige spinden. Han vil stortrives i en familie med tålmodighed og ro. Ingen hunde og børn på 10+. Måske en ældre kærlig kat. Han er meget glad for sine søskende - særligt den sidste bror (som bliver boende hos plejemor).


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet