Tommy

Navn: Tommy

Type: Indekat/udekat

Køn: Hankat

Alder: Født 25/5-19
Farve: Grå/blå med hvidt

Særlige hensyn: 

Befinder sig i: Vejby. 
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,-
Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Tommy er født i en have i Hornbæk af en ikke håndterbar missemor. Han kom ind i pleje med sine 4 søskende i starten af august. Killingerne havde på det tidspunkt aldrig været i hænder men været vant til daglig fodring af en ældre dame.  Christopher var først tam og fik hjem (han bliver boende hos plejemor). Tommy er den næste der er klar til besøg. Herudover er der søster Abba og Citrus samt bror Brokko som først bliver klar senere. Mor kom med ind i pleje i en måned men måtte desværre sendes over regnbuen da hun stressede alt for meget og påvirkede killingerne. Desværre lykkedes det os ikke at få lov at genudsætte hende i haven hvor hun ellers var vant til at blive fodret af den ældre dame.

Tommy er hurtig og simpelthen bare så fræk. men samtidig også meget kælen og tryg ved mennesker. Han springer over børnegitteret for at komme på eventyr i plejemors hjem og er den mest modige i forhold til hjemmets hunde.


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet