Abba

Navn: Abba

Type: Indekat/udekat

Køn: Hunkat

Alder: Født 25/5-19
Farve: Grå/blå med hvidt

Særlige hensyn: 

Befinder sig i: Vejby. 
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,-
Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Abba er født i en have i Hornbæk af en ikke håndterbar missemor. Hun kom ind i pleje med sine 4 søskende i starten af august. Killingerne havde på det tidspunkt aldrig været i hænder men været vant til daglig fodring af en ældre dame. Christopher var først tam og fik hjem (han bliver boende hos plejemor). Tommy var den næste der blev klar og har fået et dejligt hjem i Helsingør. Nu er Abba ved at være klar til at komme ud i verden.  


ABBA startede ud som rigtig sky, men har udviklet sig til en fantastisk grå skønhed. Hun er meget nysgerrig og står ikke tilbage, når nye områder skal udforskes. Man skal være lidt listig for at få fat i hende, men når hun først er i hænder spinder hun, krummer bagpoterne og lukker øjnene. Hun hverken river eller bider. Hun er let at aflæse, hvis man lærer hendes øjne at kende. Spiser tør- og vådfoder og elsker godbidder med laks. Abba søger et hjem hos et menneske, et par eller en familie med store børn som har haft kat før og som er indstillet på at give hende lidt tid til at falde til og blive tryg i nye rammer. 


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet