Bølle

Navn: Bølle

Type: Indekat

Køn: Hankat

Alder: ca. 4 mdr (28/8)
Farve: Sort/hvid 

Særlige hensyn: Ingen

Befinder sig: i Frederiksværk. 

Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks Dyreforsikringdanmark.dk 


Bølle kom ind den 24/5 via dyrlægen i Vinderød. Han havde mistet sin mor der var blevet kørt over. Han var ca. 4-5 uger. Han har nydt 3 måneders ophold i børnehaven med en masse jævnaldrende plejesøskende samt plejemors voksne katte og er nu klar til sit helt eget hjem. Han formidles som indekat - evt. med adgang til indhegnet have eller kattegård. Han vil elske et hjem hvor der bor minimum en sød kat i forvejen.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet