Bertram

Navn: Bertram

Type: Indekat/udekat

Køn: Hankat

Alder: 2½ år
Farve: Sort/hvid

Befinder sig: i Frederiksværk. 

Formidlingsgebyr: Kr. 800,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring- f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Bertram er en dejlig, kælen hankat. Han vil gerne hygge i sofaen og finder sig i at blive båret. 
I sommer holdt han til ved nogle huse i Lynæs, hvor han gik ind af kattelem og spiste fra madskål. Han har helt sikkert været en familiekat, men er blevet hjemløs.
Han kunne ikke klare det hårde liv på egne poter og fik så mange bank af de andre vilde hankatte i området at vi måtte redde ham. Derfor blev han indfanget og kom i pleje. Er der en sød kat i hjemmet, kan Bertram godt bo sammen med den. Det må gerne være et sted, hvor han kan være lidt ude, men så skal der ikke være farlig trafik i nærheden. Han er naturligvis kastreret, vaccineret, øremærket og er generelt en sund ung kat med seje piercinger I ørerne.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet