Hannibal

Navn: Hannibal

Type: Indekat

Køn: Hankat

Alder: 2 år
Farve: Sort/hvid 

Særlige hensyn: Kræver et roligt hjem og en sød kat i hjemmet i forvejen

Befinder sig: i Frederiksværk. 

Formidlingsgebyr: Kr. 800,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Hannibal kom ind som killing med sin bror Jerry fra et genudsætningsprojekt på Villingebækvej i Hornbæk. Han var en meget forsigtig killing og er stadig en lidt forsigtig fyr, men med en pelset ven i nærheden, så går det altid meget bedre og på gode dage er han en rigtig kælepotte. Han søger derfor et roligt hjem uden mindre børn (10+) og hvor der i forvejen bor en sød kat. Han formidles kun som indekat eller med adgang til løbegård/lukket have.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet