Hugo og Daisy

Navn: Hugo og Daisy

Type: Indekatte

Køn: Hunkat og hankat

Alder: Ca 12 uger medio august 
Farve: Gråstribet (Hugo) Gråstribet med hvidt (Daisy)

Særlige hensyn: Klar til hjem ultimo august og formidles kun sammen

Befinder sig i: Humlebæk
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- pr. killing. Herudover 
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Hugo og Daisy blev fundet ved en skole i Helsingør som 5 ugers killinger (sandsynligvis dumpet). De er i pleje hos Louise i Humlebæk og er vokset op med 2 børn og 4 skønne voksne rescue-katte i lejlighed. De elsker hinanden og skal derfor følges ad sammen ud i nyt hjem.


Hvis du er interesseret i at høre mere om de 2 skønne pelstotter og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.