Adoption

Nordsjællands Kattehjælp formidler kun katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet.


Vi formidler primært indekatte og katte til hjem med lukket have eller kattegård. Man kan kontakte os på info@kattehjaelp.dk og blive skrevet på venteliste såfremt den rigtige ikke er på vores hjemmeside. Vi er ikke et internat! Vores katte er i private plejefamilier og man skal forhåndsgodkendes før et evt. besøg.

VOKSNE KATTE DER SØGER HJEM

MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA

KILLINGER DER SØGER HJEM

MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA

BETINGELSER VED ADOPTION

Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der er neutraliseret. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor - hos os eller på et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der er kat i hjemmet i forvejen eller vi vurderer at killingen er klar til at være alene.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet