Adoption

Nordsjællands Kattehjælp formidler kun katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på, at man passer godt sammen. Vi formidler primært indekatte og katte til hjem med lukket have eller kattegård.


Vi er ikke et internat! Vores katte er i private plejefamilier og man skal forhåndsgodkendes før et evt. besøg.

VOKSNE KATTE DER SØGER HJEM

MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA

KILLINGER DER SØGER HJEM

MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA
MINELLA

BETINGELSER VED ADOPTION

Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der er neutraliseret. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor - hos os eller på et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der er kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

Er du på udkig efter en dejlig kat, så send os en mail til info@kattehjaelp.dk og beskriv hvilket katteliv du kan tilbyde. Hvordan bor du/I? Har du andre dyr/hvilke? Har du børn/alder? Har du erfaring med katte og derfor evt. lyst til at hjælpe en af de lidt forsigtige katte, som vi har i pleje eller søger du en kat der er en social og kælen sofakat? 


Vi vil herefter kontakte dig, enten pr. mail eller telefon for en nærmere snak. Vi gør et stort stykke arbejde for at sikre det bedst mulige match. Der aftales besøg hos den familie der evt. har en kat i pleje, som kunne være et godt match. Først efter besøget kan der laves en aftale om afhentning af katten - hvis både du, vi og plejer er enige om at der var et godt match ved besøget. Man får aldrig katten med hjem ved det første besøg, medmindre der er tale om en hel særlig situation. Det skal være muligt at fortryde uden at katten betaler prisen! 


Har vi ikke den rigtige kat i pleje, så tilbyder vi altid at skrive dig på venteliste.

Vi
 anbefaler, at man følger vores arbejde via Facebook gruppen Nordsjællands Kattehjælp. Der kommer hele tiden nye katte og killinger ind og ofte får de blivende hjem via vores venteliste og når aldrig at komme på hjemmesiden. 

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet