Karl Herman

Navn: Karl Herman

Type: Indekat

Køn: Hankat

Alder: 1 år
Farve: Rød/hvid
 

Befinder sig: i Frederiksværk. 

Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring- f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Karl Herman blev indleveret i en fælde på Frederikssund Dyreklinik til aflivning i marts måned. Han så forfærdelig ud da han kom ind (se evt. fotos herunder). Han var fuld af sår og havde flækket en hjørnetand. Han har fået rigtig mange bank som ung fertil og herreløs hankat. Men han havde de blideste øjne og dyrlægen kunne ikke nænne at aflive ham. Han kom derfor i pleje gennem os og har den 30/4 fået opereret en stor flækket hjørnetand ud. Han var til tjek den 14/5 og er nu helt klar til et dejligt hjem. 

Han ELSKER mennesker men var meget bange for de andre katte hos plejemor i starten. Han kaldte på hjælp, når de andre katte kommer for tæt på eller langede ud efter dem. Plejemor har arbejdet med ham og han er allerede kommet rigtig langt. Det viser sig at han er helt fantastisk med de små herreløse killinger hos plejemor, så et hjem sammen med en killing kunne evt. også være en mulighed. Han formidles som udgangspunkt kun som indekat eller evt. med adgang til løbegård eller en lukket/sikker have.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.