Leonora, Savannah og Chanel

Navn: Leonora, Savannah og Chanel

Type: Indekatte

Køn: Hunkatte

Alder: Ca 12 uger medio august 
Farve: Gråstribet (Leonora) Sort/hvid (Savannah) og lysegrå (Chanel)

Særlige hensyn: Klar til hjem ultimo august 

Befinder sig i: Dronningmølle
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- pr. killing. Herudover 
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Pigernes og deres mor Rosa er i pleje hos Mette i Dronningmølle. Mette de 3 nyfødte killinger på et koldt cementgulv i en stald og fik dem placeret på et varmt underlag mens der blev holdt udkig efter mor. Hun dukkede op nogle timer siden, meget ung, tynd, bange og meget sulten. Ved at fodre over nogle dage i en transportkasse lykkedes det at indfange mor og bringe hende ind i pleje med sine 3 killinger. 


Leonora er den milde skønhed, Savannah er terroristen der ikke er bange for noget som helst (vil elske at bo med en aktiv kat) og Chanel er en blid og mild kat, der er lidt mere sensitiv men som bestemt er nysgerrig og legesyg.


Hvis du er interesseret i at høre mere om de 3 skønne piger og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.