Miss P

Navn: Miss P.

Type: Indekat pt. men skal have mulighed for udeliv

Køn: Hunkat

Alder: 3 år 
Farve: Sort med lille hvid plet på brystetet

Særlige hensyn: -

Befinder sig i: Vanløse
Formidlingsgebyr: Kr. 500,- Herudover
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Lille forsigtige Miss P.  søger et nyt hjem, da hun har mistet sin mor. Hun er lidt forsigtig i starten med fremmede, men utrolig kælen og sød og mild, når først hun kender folk og er tryg ved dem. Hun er ikke særlig glad for andre katte, men var de første 2 år af sit liv vant til og meget glad for en stor og rolig hund i sit hjem. Hun søger et hjem hos en enlig, et par eller en familie med store børn, som søger en nem kat og har forståelse for at hun skal have tid til at falde til før hun viser sit sande potentiale. Der skal være mulighed for en form for udeliv da hun har været vant til det tidligere. Pt. bor hun som indekat og trives med det, men vi vil gerne sikre os at der ikke opstår problemer i fremtiden så derfor søges der et hjem der har mulighed for at tilbyde udeliv såfremt hun med tiden viser tegn på at savne det. 


Hun har været til sundhedstjek i august, hvor hun fik renset tænder og blev opdateret med vacciner. 


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet