Rosa og Mia

Navn: Rosa (har fået hjem) og Mia 

Type: Indekatte

Køn: Hunkatte 

Alder: Ca 12 uger ultimo august 
Farve: Grå (Rosa) 3-farvet (Mia)  

Særlige hensyn: -

Befinder sig i: Kvistgård. 
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- pr. killing. Herudover 
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Rosa, Mia og Loyd kom ind fra gården i Ringsted. De er 3 skønne og super tillidsfulde killinger. Rosa og Loyd ligner hinanden som 2 dråber vand. De formidles som udgangspunkt som indekatte - evt. med kattegård eller indhegnet have. Loyd har fået hjem.


Mia er en meget mild og rolig kat. Hun er utrolig tillidsfuld og nysgerrig og helt speciel i sine aftegninger (hun er svær at gengive på billeder for hendes pels ser forskellig ud efter lyset). Hun er brun/gråstribet og meleret på samme tid. 


Rosa har fået hjem. 


Hvis du er interesseret i at høre mere om de 3 skønne pelstotter og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet