Rosa

Navn: Rosa

Type: Indekat/udekat

Køn: Hunkat

Alder: Ca 15 mdr. 
Farve: Gråstribet med hvidt

Særlige hensyn: Klar til hjem medio august hvor hendes killinger er 12 uger gamle

Befinder sig i: Dronningmølle
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- Herudover 
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Rosa er i pleje med sine killinger hos plejer Mette i Dronningmølle, der fandt hendes 3 nyfødte killinger på et koldt cementgulv i en stald. Mette fik placeret killingerne på et varmt underlag og holdt udkig efter mor. Hun dukkede op nogle timer siden, meget ung, tynd, bange og meget sulten. Ved at fodre over nogle dage i en transportkasse lykkedes det at indfange mor og bringe hende ind i pleje med sine 3 killinger. Mor ændrede sig radikalt efter hun var inde i sikkerhed og udviste stor taknemlighed over at kunne få fred til at ligge og nyde sine 3 små hunkillinger (Leonora, Savannah og Chanel) og have fyldt madskål og kattebakke indenfor få meters afstand. Hun er legesyg og kælen, men ikke en udpræget skødekat på nuværende tidspunkt. Hun søger et kærligt hjem hvor hun kan være forkælet enekat eller evt. bo sammen med en af sine killinger. Hun trives som indekat hos plejemor men vil sandsynligvis sætte pris på en form for trygt udeliv i fremtiden (kattegård eller indhegnet have) medmindre man bor på landet langt væk fra trafik.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.