Rosa

Navn: Rosa

Type: Indekat/udekat

Køn: Hunkat

Alder: Ca 15 mdr. 
Farve: Gråstribet med hvidt

Særlige hensyn: Klar til hjem primo september hvor hendes killinger flytter i nye hjem

Befinder sig i: Dronningmølle. 
Formidlingsgebyr: Kr. 800,- Herudover
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Rosa kom ind i pleje med sine killinger der nu er videre i nye hjem. Killing Leonora bliver boende hos plejemor. Rosa er legesyg og kælen, men er ikke en udpræget skødekat på nuværende tidspunkt. Det tror vi dog at hun vil kunne blive i det rette hjem. Familierne der har besøgt hendes killinger har fint kunne kæle og løfte lidt på hende. Hun er ok med børn men et hjem uden alt for mange små børn vil være en fordel. Hun trives som indekat hos plejemor men vil sandsynligvis sætte pris på en form for trygt udeliv i fremtiden (kattegård eller indhegnet have) medmindre man bor på landet langt væk fra trafik.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet