Tulle

Navn: Tulle

Type: Indekat 

Køn: Hunkat

Alder: Ca 15 mdr. 
Farve: Rød

Særlige hensyn: Klar primo august hvor hendes killinger er klar til nye hjem

Befinder sig i: Vejby
Formidlingsgebyr: Kr. 1200,- Herudover 
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Tulle er i pleje med sine killinger hos plejer Michelle i Vejby. Hun kom oprindelig fra en stald hvor hendes killinger levede livet for farligt. Hun er en sød og meget kærlig kat, der fortjener et trygt liv som forkælet sofakat.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.