Mungo

Mungo
Huskat / hankat

Alder: Ca. 15 mdr. 
Status: Klar til hjem 

Befinder sig i privat pleje i Kvistgård 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Mungo var katten der startede hele projektet i Allerød Centrum i august. Han holdt til ved Mungo Park og havde mistet sin søster til trafikken. Han var en lille hidsigprop de første uger men vendte så 180 grader og blev den skønneste og mest kælne kat der elsker mennesker. Han er dog en bangebuks når der sker nye ting, så ny ejer skal være tålmodig og kunne tilbyde ham ro i den første tid. Han søger et trygt hjem med katteerfaring og uden mindre børn. Han er en opfindsom kat, der åbner skabe og går på eventyr, stjæler sokker, godbidder mv. og gnaver i særligt snørebånd og frynser på tørklæder mv. Han er meget kontaktsøgende og kommer ind imellem til at rive en, når man leger eller får godbidder. Så alt i alt skal man være indstillet på at aktivere og træne ham, så han bliver stimuleret mentalt. Han vil sagtens kunne bo med en anden kat eller evt. en kattevant hund. Et hjem som indekat hos en enlig, et par eller en familie med sotre børn vil være det foretrukne. Meget gerne med mulighed for trygt udeliv på sigt hvis han får behov for det. 

Plejefamilien (Joan) fortæller:

Mungo er den mest fantastiske plejekat jeg nogensinde har haft i pleje. Han elsker mennesker og er en kvik kat der regner ting ud, så man skal have katteerfaring og være indstillet på at stimulere ham mentalt med øvelser og evt. træning. Han er lidt af en cirkuskat der hopper op på ens ryg hvis man bukker sig og som smider sig ind mod ens krop når han vil nusses. Han laver et rullefald / en koldbøtte og lander på ryggen i ens arme. Han har dog ikke ro nok til at blive liggende ret længe. Han har mere brug for kontakten og lige vide at man er der for ham.


Han elsker at lege og er lynhurtig. Han springer højt men sigter skidt, så han ender nemt ovenpå ens hovede hvis ikke man passer på. Han elsker godbidder og er igen lynhurtig, så man skal passe på fingrene nogen gange. 


Han kan med alle de andre plejekatte. De betyder dog ikke alverden for ham så han vil trives fint som enekat, hvis blot han har et menneske der vil ham rigtig meget og er meget hjemme hos ham. Man skal være indstillet på at den første tid i nyt hjem vil blive svær for ham og kunne tilbyde ro og tålmodighed.