Neville

Neville
Huskat / hankat

Alder: Ca. 8 mdr. 
Status: Klar til roligt hjem med katterfaring. 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Neville kom ind som stor killing og er stadig meget usikker på mange ting. Han søger et erfarent hjem uden mindre børn og med masser af ro og tålmodighed. Han formidles kun til det helt rigtige hjem og ellers forbliver han i pleje hos Annette lidt endnu. Plejefamilien (Annette og Karsten) fortæller:

Neville er fra Frederikssund kolonihaverne og bror til Bernhardt og Bianca. Han er en supersød dreng der så gerne vil nusse og kæle, men når det bliver for meget napper han lidt og kan finde på at slå ud efter mig - heldigvis uden kløer. Han skal bare ignoreres når han gør det og vender så selv tilbage for at kæle.


Han flygter når han bliver usikker. Jeg kan løfte ham op på skødet og så finder han ud af det og bliver bange. Ved et besøg kan man sagtens se ham, men han kommer ikke og vil kæle og vil formentlig hvæse lidt. Han bliver helt sikkert en sød dreng men skal også have ro, forståelse og gerne en kat han kan læne sig op ad.