Robin

Robin
Huskat / hankat

Alder: Ca. 11 mdr. 
Status: Klar til roligt hjem med katterfaring. 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Robin kom ind fra et dødsbo ved Frederiksund. Han er en forsigtig dreng der har brug for et hjem med tålmodighed og ro - uden mindre børn. Han er meget sammen med Valde og Neville. De læner sig op ad ham og Robin vil derfor elske at følges videre med en af hans plejebrødre medmindre der er en sød og rolig kat i hjemmet i forvejen. Plejefamilien (Annette og Karsten) fortæller:

Robin er en meget forsigtig fyr, men vil så gerne kæle når han først er tryg og kan overgive sig. Han kan gå helt kæl amok på skødet og sidder gerne på numsen eller ligger på ryggen i armen.


Hver morgen er han oppe hos mig i sengen for lige at bliver kælet lidt. Han flygter hvis han bliver usikker, men til gengæld er han på banen så snart der er en sikker kat der gerne vil kæle og nusse. 


Man må ikke presse ham for meget, men gerne tage ham op når han har fået tillid til en.