Valde

Valde
Huskat / hankat

Alder: Ca. 8 mdr. 
Status: Klar til roligt hjem med katterfaring. 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Valde kom ind som stor killing og er stadig meget usikker på mange ting. Han søger et erfarent hjem uden mindre børn og med masser af ro og tålmodighed. Søger man 2 katte vil han være god sammen med plejebror Robin. Plejefamilien (Annette og Karsten) fortæller:

Valde er en sød sort dreng med et stænk af hvide hår både på maven og rundt om halsen. Han vil gerne kæle og nusse, men bliver usikker og flygter ved noget uforudset. Jeg kan kort løfte ham, men han brokker sig og vil gerne ned. Bider og river ikke, så han kan helt klart lære det. Han kom ind fra samme dødsbo som Robin som meget stor killing uden anden menneske kontakt end at der blev fodret. Han skal helt klart have en anden kat at støtte sig til og er ikke en kat der kommer frem til et besøg. Han vil gemme sig og være usikker.