Adoption

Vi er ikke et internat. Vores katte passes af private (frivillige) plejefamilier og man skal forhånd-godkendes før et evt. kiggebesøg. Nordsjællands Kattehjælp formidler kun katte og killinger, der har fået hele dyrlægepakken.

Killinger formidles for kr. 1450,-

Katte over 1 år formidles for kr. 1050,- 

Dyrlægepakken indeholder: sterilisation/kastration, øremærkning, chip samt 1-2 vaccinationer.
Alle katte er ormebehandlet samt sundhedstjekket og medbringer sundhedsbog og madpakke til ca. 1 uge. Kønsmodne katte vil være Fiv/Felv testet. Læs mere om Fiv her


Med i prisen følger et års støttemedlemsskab af foreningen (normalt kr. 275,- pr. år). 

Vores katte formidles i takt med at de bliver klar til hjem. De annonceres på vores Facebook gruppe Nordsjællands Kattehjælp og på Den Blå Avis. Send evt. en mail til info@kattehjaelp.dk og fortæl lidt om hvad I søger og hvilket hjem I kan tilbyde. Vi gør os umage med at matche hjem og kat bedst muligt og vi har næsten altid søde katte siddende, der søger hjem. 

Vores katte formidles primært som indekatte eller til hjem med lukket have eller kattegård. Enkelte katte formidles til fritløb.


Unge killinger (3-4 mdr) formidles som udgangs-punkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der er kat i hjemmet i forvejen eller vi vurderer at killingen vil egne sig til at være enekat.

Kontakt os på info@kattehjaelp.dk


Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet

Konto: reg 5357 konto 0246871

CVR nr. 37805335


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend