Bailey (orientaler)

Navn: Bailey (orientaler)

Type: Indekat

Køn: Hankat

Alder: 8 år
Farve: Bicolour sort blotched tabby

Befinder sig: i Frederiksværk

Formidlingsgebyr: Kr. 500,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring- f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 

Bailey er en ægte bicolour sort blotched tabby orientaler. Han er 8 år og en meget kærlig og dejlig dreng der er omkring ens ben øjeblikkeligt, når man kommer ind i rummet til ham. Der skal bare kæles og nusses - meget gerne oppe på armen. Han er en typisk orientaler. Han snakker meget og det er højt og gennemtrængende. Bailey kræver fuld opmærksomhed hele tiden. Han sover meget gerne under dynen eller i smørhullet. Bailey formidles kun som indekat eller med adgang til lukket kattegård. Baileys nye hjem skal være roligt uden små børn. Der har været små hunde i hans tidligere hjem, så kattevenlige mindre hunde vil være ok. Han vil elske at der er nogen hjemme det meste af tiden i hans nye hjem. Det er et krav at man tidligere har haft orientaler/siameser eller kender racen godt, så man ved hvad man går ind til. Han har tidligere boet med en ældre orientaler som han ikke fungerede optimalt med. Han bor med andre katte hos plejemor men er ikke tilfreds med at skulle dele opmærksomheden med andre. Bailey er opdateret med sundhedstjek, vacciner og tandbehandling. Naturligvis kastreret og chippet. Opdrætter er orienteret om at han er i pleje hos os og søger nyt hjem. 


Plejemor fortæller: Bailey er supersød og mega kælen og irriterende - præcis som racen foreskriver. Han accepterer de andre katte i hjemmet, men han elsker dem ikke, så jeg tror stadig på et hjem som konge er det ideelle. Hvis der er andre dyr er det en rolig hund måske. Absolut ingen små børn der trækker opmærksomhed, men gerne en teenager med masser af tid til kæl og nus. Gerne et hjem hvor der stort set altid er nogen hjemme til at servicere ham - men han kan nu også sagtens være alene hjemme mens man er på arbejde. Glem alt om at lukke døre. Han åbner dem. Er de låst så kalder han højlydt når han synes han mangler selskab. Forvent at han skal ligge i arm i sengen - gerne lidt under dynen, og at han forlanger at være med i ALT hvad du foretager dig, at han snakker hele tiden og på alle måder er en typisk orientaler.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

Kontakt os på info@kattehjaelp.dk

CVR nr. 37805335

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet