Adoption

Nordsjællands Kattehjælp formidler kun katte og killinger, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øremærket, chippet, vaccineret og orme- og loppebehandlet. Drømmer man om at opleve fornøjelsen af at få killinger, så anbefaler vi at man melder sig som frivillig plejefamilie for en ejerløs missemor - hos os eller på et af landets internater.  


Vores katte formidles primært som indekatte eller til hjem med lukket have eller kattegård. Enkelte katte formidles til fritløb. 

Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der er kat i hjemmet i forvejen eller vi vurderer at killingen vil egne sig til at være enekat og er klar til at flytte hjemmefra.


VI ER IKKE ET INTERNAT. Vores katte er i private plejefamilier og man skal derfor forhåndsgodkendes før et evt. kiggebesøg. 

KATTE OVER 1 ÅR, SOM PT. SØGER HJEM

KILLINGER/UNGKATTE (UNDER 1 ÅR)

Vi har ligenu mange killinger inde i pleje. Vi forventer først at have killinger klar til hjem medio august. Der åbnes op for besøg når killingerne er fyldt 8 uger. De formidles fra de er 12-14 uger og vil have fået hele pakken inden de flytter (sterilisation/kastration, øremærke og chipmærkning, registrering i det gratis register, fået 1. vaccine af 2 samt behandling for orm og evt. andre parasitter.

De medbringer sundhedsbog og"madpakke" til første uge i det nye hjem. Herudover er det muligt at blive tilmeldt Royal Canins nyhedsbrev og modtage en pose killingetørkost med pakkepost og samtidigt støtte Nordsjællands Kattehjælp, der får bonuspoint som der kan købes killingemad og modermælkserstatning for. Killingerne koster kr. 1450,- Hertil skal man påberegne en revaccine samt evt. registrering i dyrlægernes katteregister (koster kr. 175,- at blive registreret / sker via dyrlægen / Nemid).


Hjem som søger 2 killinger vil blive prioriteret samt hjem med kat i forvejen. Langt de fleste af vores killinger formidles til hjem som indekat eller til hjem med sikret have eller kattegård/voliere. 


Send evt. en mail til
info@kattehjaelp.dk for at komme på vores venteliste. Skriv lidt om hvilket hjem du/I tilbyder. Søger du indekat eller kat til fritløb (beskriv i så fald området). Har du andre dyr/hvilke, børn/alder samt lidt om tidligere erfaring med at have kat. Skriv også gerne hvilken type kat du søger. Skal den være opsøgende og aktiv eller vil en lidt forsigtig kat være et bedre match. 

Kontakt os på info@kattehjaelp.dk

CVR nr. 37805335

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet