Leonora og Rosa

Navn: Rosa og Leonora 

Type: Indekat/udekat 

Køn: Hunkatte

Alder: Mor Rosa ca. 2 år og killing Leonora 8 mdr.
Farve: Rosa er grå/hvid og Leonara er grå

Særlige hensyn: Formidles kun til et hjem sammen

Befinder sig i: Dronningmølle

Status: Steriliseret, vaccineret og øremærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.
Formidlingsgebyr: Kr. 1800,- for dem samlet. Herudover
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Så er vi ved at være klar til at sende Rosa og Leonora ud i et nyt hjem sammen. De kom desværre retur efter 8 uger i deres første nye hjem fordi ejer oplevede, at de kun ville hinanden og undgik kontakt. Straks de kom tilbage til plejemor var de præcis som hun husker dem. Kælne spindemaskiner der er med i alt hvad der foregår og som rigtignok er RIGTIG glade for hinanden. Derfor skal de videre sammen. Rosa spinder bare man kigger på hende. De er med i seng og sofa og elsker kontakt. De formidles kun sammen og gerne til udeliv på sigt såfremt man bor i et område der er egnet til fritløbende katte, men har boet som indekatte i 8 mdr og stortrives også med det. De er mor og datter og hhv ca. 2 år og 8 mdr. Plejemor Mette fandt 3 nyfødte killinger i stalden og kontaktede os. Det lykkedes at lokalisere en sky missemor og få dem ind i pleje sammen hos Mette, som de derfor er blevet tæt knyttede til. Desværre er plejemors hankat ikke super begejstret for dem, men han accepterer dog at de er der. Man skal forvente at skulle arbejde lidt med at få deres tillid i forbindelse med flytning til nye omgivelser, men de fremstår begge meget trygge og tillidsfulde hos plejemor. De kan besøges i Dronningmølle efter aftale.


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet