Magnus

Navn: Magnus

Type: Indekat

Køn: Hankat

Alder: Født 24/4-19.
Farve: Rød med hvidt

Særlige hensyn: -

Befinder sig: i Frederiksværk. 
Status: Neutraliseret, vaccineret 2 gange og øremærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.

Formidlingsgebyr: Kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Magnus kom ind fra en social sag i Jægerspris. Han er en forsigtig dreng, som ikke hilser på gæster der kommer på besøg. Derfor har han endnu ikke fundet sit blivende hjem. Han vil rigtig gerne kæle og holder sig i nærheden af hvor plejemor og far er. Han ligger med i sengen osv. Han er en kat, som du skal forvente at skulle arbejde med, hvilket betyder at du skal have tid og lyst til at tilbyde ham kæl og opmærksomhed. Magnus bliver den dejligste puttekat i de rigtige hænder.


Magnus formidles kun som indekat eller til hjem med kattegård eller kattesikret have og meget gerne til et hjem hvor der i forvejen bor en sød kat. Han formidles ikke til hjem med små børn.


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet