Mambo

Navn: Mambo 

Type: Indekat

Køn: Hunkat

Alder: 1 år
Farve: Hvid/grå (semi langhåret)

Befinder sig: i Frederiksværk

Formidlingsgebyr: Kr. 1050,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring- f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 

Prinsesse hårbolle Mambo blev indfanget som sidste killing ud af 5, som dukkede op på en foderplads i Espergærde i januar. Hun dutter næse, spinder og smyger sig omkring plejemor. Kan løftes og ligger gerne på skødet og nusser. Hun søger ud fra badeværelset nu og er begyndt at søge lidt ud med drengene (plejemors hankatte) når de henter hende, men smutter retur når det bliver for usikkert. Alt på badeværelset er ok, dog foretrækker hun at vaskemaskinen ikke kører. Hun søger et roligt hjem med katteerfaring/erfaring med de lidt forsigtige/generte katte. Hjemmet skal være uden små børn, men teenagere vil hun helt sikkert elske. Der må også meget gerne bo en sød kat i hjemmet i forvejen. Hun formidles kun som indekat, men meget gerne med adgang til trygt udeliv i en indhegnet have eller en kattevoliere. 


Hvis du er interesseret i at høre mere om og evt. aftale et besøg, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

Kontakt os på info@kattehjaelp.dk

CVR nr. 37805335

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet