Milo

Navn: Milo  

Type: Indekat / Udekat

Køn: Hankat 

Alder: 2 år 
Farve: Sort/hvid 

Særlige hensyn: Skal have adgang til sofa og seng (han er en livsnyder)

Befinder sig i: København N. 

Status: Neutraliseret, vaccineret 1. gang og øremærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.
Formidlingsgebyr: Kr. 500,- Herudover
anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


Milo blev fundet i Valby hvor han var meget opsøgende i forhold til menneskekontakt på et ejendomskontor. Det viser sig at han er efterladt (familien er sandsynligvis flyttet og glemte at tage ham med). En beboer har så sørget for en varm hule og at han er blevet kastreret, mærket og vaccineret via Kattens Værn. Men han fortjener et rigtigt hjem med adgang til sofaliv og evt. adgang til trygt udeliv på sigt, så han er taget ind i pleje i København og nyder det SÅ meget. Han er så sød fortæller plejemor og han er faldet godt til og stortrives med indelivet. Han er blevet lidt rundt af det gode sofaliv og er nu sat på afmålt foder. Plejemor Josephine kalder ham til daglig Mau Mau og kun Milo når han en sjælden gang laver ballade. Han drømmer om et dejligt liv hos en enlig, et par eller en familie med store børn hvor han kan få lov at flyde som han har lyst til - for han er en kæmpe livsnyder. Man skal dog være opmærksom på at han siger fra med et venligt dask over fingrene, når han ikke gider kæle mere. Milo har brug for et hjem med mulighed for trygt udeliv. 

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Milo og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet