Putte

Navn: Missemor Putte (hun) 

Type: Indekat/udekat

Farve: Putte sort/hvid

Alder: Putte ca. 1½ år
Særlige hensyn: -

Befinder sig i: Helsingør 

Status: Steriliseret, vaccineret 2 gange, øre- og chipmærket. Ormebehandlet. Medbringer sundhedsbog.
Formidlingsgebyr: Kr. 1050,-
Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos Dyreforsikringdanmark.dk 


De skønneste 5 killinger blev født i en fælde af missemor Putte. Hun blev oprindeligt indleveret til kastration på Inges Kattehjem i Glostrup af en privatperson. Man troede hun var en hankat fordi hun ikke fik killinger sidste år i den landsby hvor hun flakkede rundt som vildtlevende/ejerløs. Da dyrlægen løftede tæppet var hun igang med at føde og så var gode råd dyre. Hun var ikke umiddelbart håndterbar så vi blev kontaktet og spurgt om vi kunne hjælpe. Plejemor Rikke sagde ja til at give det et forsøg, da alternativet var aflivning af de 5 nyfødte og sterilisation og genudsætning af mormis.

Missemor var meget bange og beskyttende i de første 4-5 uger, men så ændrede hun sig fuldstændig og blev til en rigtig kælekat. Vi må derfor gå ud fra at hun har prøvet at være familiekat tidligere i sit liv. Hun er super sød og kælen både overfor plejemor og hendes datter på 6 år og bliver naturligvis ikke genudsat men formidles istedet til et kærligt hjem. Missemor har desuden adopteret 2 moderløse killinger på 5 uger ultimo november (Tinka og Bamse). Alle 7 killinger er videre i gode hjem.


Plejemor fortæller: 
Missemor Putte er en meget kærlig og kælen pige. Hun er ikke så glad for at blive løftet, men med lidt forsigtig tilvænning kan det godt lade sig gøre. Hun er ikke en skræmt kat, men blot lidt forsigtig. Hun bliver mere og mere modig. Hun vil gerne op i sofaen og ligge lidt på skødet, men hopper hurtigt ned igen. Hun kommer når man kalder på hende - også selv om der er gæster. Hun er ikke bange for nye mennesker, men skal selvfølig lige se en an først. Når man først er begyndt at kæle hende, så kan hun blive ved i evigheder.


Hvis du er interesseret i at høre mere og evt. aftale et besøg, så send en mail til joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad slags hjem/liv du kan tilbyde.

BETINGELSER VED ADOPTION:


Nordsjællands Kattehjælp formidler KUN katte og killinger videre, der har fået hele ”pakken” Det vil sige de er neutraliseret, øre- eller chipmærket, 1. gangs vaccineret, sundhedstjekket, samt orme- og loppebehandlet. Vores katte og killinger formidles ikke til blivende hjem, før vi vurderer at de er klar til det - og vi gør en stor indsats for at matche kat og ejer, så vi er sikre på at man passer godt sammen. Drømmer man om at have et kuld killinger, så anbefaler vi at man istedet melder sig som frivillig plejefamilie for en herreløs missemor hos os eller en af Danmarks mange internater.


Alle vores katte er i private plejefamilier. Vi er IKKE et internat.


Små killinger (3-4 mdr) formidles som udgangspunkt kun ud sammen 2 og 2 - medmindre der en sød kat i hjemmet i forvejen.


Vi formidler primært indekatte og kun i særlige tilfælde formidler vi katte til hjem som fritløbere. Her kræver vi udeliv langt fra farlig trafik.


Ved reservation af killing/er under 12 uger, betales halvdelen af formidlingsbeløbet til foreningens konto og der fremsendes fakturakvittering. Beløbet refunderes ikke såfremt kommende ejer fortryder sin reservation. Er foreningen ikke i stand til at komme i kontakt med kommende ejer (efter gentagne forsøg) når katten/killingen er klar til at flytte, så betragtes det som fortrydelse.

CVR nr. 37805335

Mail: info@kattehjaelp.dk

Konto: reg 5357 konto 0246871

Mobilepay 94686 (donation)

Vi er godkendt af indsamlingsnævnet