Chappi, Chippi og Findus

Chappi, Chippi og Findus
Huskatte / hankatte

Alder: Chappi og Chippi ca. 10 mdr.  og Findus ca. 7 mdr.
Status: Klar til hjem. 

Befinder sig hos plejer Sanne i St. Viby 
Kastreret, basisvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,- pr. kat. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Charmerende Chappi, Fine Findus og Chillende Chippi

Mangler du en kat eller to, der altid er glade og legesyge og som sidder storspindende på dit skød i samme sekund, du sætter dig ned, og spinder dig i søvn, når du går i seng? Så vil du elske Chappi og Findus, der begge er hittekillinger fra sidste sommer. De er der, hvor du er, og de elsker opmærksomhed og nus – også gerne i form af træning (med godbidder som belønning). Hvis du også har et ledigt hjørne af stuen, hvorfra forsigtige Chippi kan se verden an, er det helt perfekt. Han skal endnu lige overbevise sig selv om, at verden ikke er farlig, så han har brug for et sted uden alt for meget larm og uro. Det lille trekløver er så glade for hinanden, at vi næsten ikke nænner at skille dem ad. Til gengæld fylder de ikke meget, når de ligger oveni hinanden og sover. 


De to smukke, sorte brødre dukkede op som killinger ved et hus i Gilleleje i efteråret. De var heldige, for i huset boede en katteven, som sørgede for, at de blev indfanget og kom i pleje. Chappi viste sig snart at være en modig fyr; han blev hurtigt kælen, og i dag sidder han helst på skødet eller ligger på ryggen, så han kan blive nusset på maven, mens han spinder HØJT.

Brormand Chippi er noget mere tilbageholdende og er stadig ikke overbevist om, at mennesker er nogen, man skal komme for tæt på. en dag dukkede en gråstribet hankilling på bare 7-8 uger op i en carport i Frederikssund. Han blev indlogeret med de to sorte diamanter og fik navnet Findus. Hurtigt blev de tre uadskillelige, for den lille nye baby havde et voldsomt behov for at være tæt på andre katte efter alt for lang tid alene ude i kulden. Han er siden blevet meget kontaktsøgende, og det er svært at sidde i samme rum som ham uden at have ham liggende på skødet.  De tre drenge søger derfor et godt og kærligt hjem sammen. Både Chippi og Findus er meget afhængige af Chappi, men Findus er også glad for en hunkat der er i pleje samme sted. Chappi og Findus er frække og fantastiske og altid klar på leg og ballade – og at stjæle mad! Og så skal man regne med at have dem helt tæt på både i sofaen og i sengen om natten. Chippi skal have lov at se tingene an, og han kræver en god portion tålmodighed, for han er ikke let overbevist om, at man vil ham det godt. Men får han plads og tid, bliver han en god dreng også, det er der ingen tvivl om.