Chappi og Chippi

De sorte diamanter - Chappi og Chippi 
Huskatte / hankatte

Alder: ca. 10 mdr.
Status: Klar til hjem sammen. 

Befinder sig hos plejer Sanne i St. Viby 
Kastreret, basisvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 2900,- i alt. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring
Formidler: Sanne Rosbøg - kontakt via saro@eb.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Charmerende Chappi og Chillende Chippi
Altid glade Chappi er legesyg, storspindende og sidder på dit skød i samme sekund, du sætter dig ned - og han spinder dig i søvn, når du går i seng? Chappi og Chippi er begge hittekillinger fra sensommeren 2021. Chappi er der hvor du er og elsker opmærksomhed og nus – også gerne i form af træning (med godbidder som belønning). Chippi skal lige se verden an og overbevise sig selv om, at verden ikke er farlig, så han har brug for et sted uden alt for meget larm og uro. De to katte er så glade for hinanden, at vi ikke nænner at skille dem ad. Til gengæld fylder de ikke meget, når de ligger oveni hinanden og sover. 


De to smukke, sorte brødre dukkede op som killinger ved et hus i Gilleleje i efteråret. De var heldige, for i huset boede en katteven, som sørgede for, at de blev indfanget og kom i pleje. Chappi viste sig snart at være en modig fyr; han blev hurtigt kælen, og sidder helst på skødet eller ligger på ryggen, så han kan blive nusset på maven, mens han spinder HØJT. Han formidles med sin lillebror Chippi der har brug for sin bror som støtte. Chippi skal have lov at se tingene an, og han kræver en god portion tålmodighed, for han er ikke altid overbevist om, at man vil ham det godt. Men får han plads og tid, bliver han en god dreng også, det er der ingen tvivl om.