Findus og Doughnut

Findus og Doughnut
Huskatte / hankat og hunkat

Alder: ca. 10 mdr.
Status: Klar til hjem sammen. 

Befinder sig hos plejer Sanne i St. Viby 
Kastreret/steriliseret, basisvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 2900,- i alt. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring
Formidler: Sanne Rosbøg - kontakt via saro@eb.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Verdens sjoveste og verdens sødeste kat søger hjem - sammen!

Hvor heldig kan man være? Nu kan du - hvis du lægger dig i selen - blive menneske til Frække Findus og Dejlige Doughnut. Findus på ca. 10 måneder er sjov, klog, nysgerrig og virkelig kælen og kontaktsøgende. Forbered dig på at droppe alt, hvad der hedder privatsfære; han er med, når du laver mad, gør rent, er i bad eller på nogen måde flytter dig fra et rum til et andet.


Doughnut er lidt forsigtig, men meget mild, nysgerrig, sød og dejlig. Hun skal stadig lige lære, at menneskehænder ikke altid er væmmelige.

De er vant til børn, hunde, katte og høns.