Frida og killinger

Frida og Mini-Mia
Huskat / hunkat/hankat og hunkat

Alder: Frida ca. 1 år
Status: Klar til hjem 

Befinder sig i Hundested
Steriliseret/kastreret, førstegangsvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  pr. kat/killing. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Frida er mor til Mojo og Mini-Mia og er selv bare en stor killing fra sidste sommer. Så hun er ikke fuldvoksen, men en lille kat. Hun er noget af det sødeste og det kærligste lille væsen. Hun er en tålmodig mor og hendes killinger får stadig en hyggetår. Hun leger med killingerne, slikker dem og passer godt på dem. Og så sover hun i fodenden af plejemors seng hver nat. Når hun hører plejemor vågne, så er hun på pletten og gnider sig op af hendes hænder for at få en god nussetur. Godmorgen, plejemor! Søger man 2 katte vil mor Frida og datter Mini-Mia være et godt match.


Lille-fisen aka Mini Mia er en nysgerrig lille mis, der følger en rundt i huset og skal være med i alt, hvad plejemor laver. Især rindende vand er meget spændende. Sætter man hende ned fra møblerne så brokker hun sig højlydt med et utilfreds miav. Når man sætter sig i sofaen hopper hun tilfreds og glad op i fodenden, som var hun en fast del af møblet. Det er svært at få taget billeder af hende, for hun kommer straks og vil kæle når man forsøger at tage fotos.


Mojo og Mini-Mia - de enæggede tvillinger. 

Mojo og Mini-Mia er begge helt sorte, og plejemor kan ikke se forskel på dem uden at vende bunden i vejret og checke deres køn.

De er så smukke og velnærede. Legesyge, lækre charmetrolde er de, og de søger hjem medio/ultimo september.


Mojo har fået hjem