Linus, Alina og Fillipa

Linus, Alina og Fillipa
Huskat / hankat (Linus/har fået hjem) og hunkatte (Alina og Fillipa)

Alder: Fra medio april 
Status: Klar hjem. Formidles ikke som fritløbere

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk 
Kastreret/steriliseret, førstegangsvaccineret 21/7, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Linus (har fået hjem) er en meget kælen spindende dreng, der kommer når man kalder og elsker som elsker at nusse.


Fillipa er lidt mere forsigtig, men kan kæles og vil gerne kontakt og når man tager hende op, så vil hun også meget gerne nusse og kæles mens hun spinder højt.


Alina er den mest forsigtige. Hun søger kontakt og vil gerne kæle, men går hvis hun bliver usikker. Når man tager hende op og kæler/nusser glemmer hun alt om at være bange og spinder.  Hun kan nusses på maven og vil bare så gerne kæles, så hun bliver en rigtig kælen kat med tiden i de rette hænder. 


Alle 3 formidles som indekatte eller med adgang til kattegård eller lukket/kattesikret have. Optimalt en rolig familie uden mindre børn, gerne med en rolig kat i hjemmet i forvejen medmindre man ønsker 2 af killingerne ud sammen. Lidt erfaring med forsigtige katte vil være godt for Alina og Fillipa.


Send en mail til Annette@kattehjaelp.dk og fortæl hvad du kan tilbyde.