Ollie

Ollie (indekat)

Huskat / hankat

Alder: 1,5 år 
Status: Klar til hjem

Befinder sig i Allerød
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Dejlige Ollie blev boende hos plejemor men kan ikke få plads i herakiet, da "damerne" synes, han er lidt for voldsom når han vil lege. Han har tidligere haft en partner-in-crime, i samme vægtklasse og de havde en fest sammen. Ollie på ca 1,5 år og vejer pt. ca 7,5 kg. Han er lidt "socialt akavet" og kan derfor virke klodset i sin adfærd overfor andre katte. Pga. hans kluntethed så søger han hjem som indekat (evt. kattegård eller sikret have).


Ollie er naturligvis kastreret, øremærket, vaccineret og chippet. Han medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid. Han kan besøges i Allerød hos plejemor Lena efter aftale. Send en mail til joan@kattehjaelp.dk for at høre mere om denne dejlige dreng.