Pony og killinger

Pony
Huskat / hunkatte

Alder: Ca. 1,5 år.
Status: Klar til hjem 

Befinder sig i Kirke Hyllinge
Steriliseret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  pr. kat/killing. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Pony blev fundet i en ponystald, hvor hun havde valgt at føde 5 små killinger. Det var staldkatten ikke spor tilfreds med. Heldigvis blev hun fundet af en rar dame som, fik kontakt til os (Foreningen Nordsjællands Kattehjælp) og de kom i pleje hos plejemor Carina. Alle 5 killinger er nu videre i nye hjem så det er Pony's tur til at få et godt blivende hjem. 


Pony er en meget mild og yderst kælen pige. Hun kunne nemt være blevet boende hos plejemor, hvis ikke hun var så bange for hendes hunde. Hun er til gengæld blevet gode venner med familiens hankat. Pony er en meget nysgerrig kat. Hun er dagligt rundt og inspicere huset og er meget nysgerrig på hvad der foregår udenfor. Derfor søger hun et hjem med kattesikret have, kattevoliere eller evt. som fritløber under de rette betingelser (trygt ift. trafik, naboer mv). Pony er semi langhåret men der er ingen pelspleje - muligvis kommer det når hun begynder at komme ud i koldt vejr, men der har ikke været brug for pelspleje under plejeopholdet. Pony kan besøges i Kirke Hyllinge efter forudgående godkendelse. Kontakt formidler på joan@kattehjaelp.dk


Pilo (nu Rolf) har fået hjem i Helsingør

Pingo (nu Misser) har fået hjem i Hillerød

Polly har fået hjem i Tåstrup

Peanut har fået hjem i Tåstrup

Pina har fået hjem i Holbæk