Sanne Løvehjerte og killinger

Sanne Løvehjerte og killinger
Huskat / hunkatte

Alder: Sanne ca. 1,5 år. Killingerne er mellem 6 mdr pr. 15/11-22
Status: Klar til hjem nu  

Befinder sig i Viby Sjælland
Steriliseret, førstegangsvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  pr. kat/killing. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Sanne Løvehjerte

Sanne er en kernesund lille og fin hunkat, der desværre det første år af sit liv har haft det hårdt. Nu fortjener hun det meget bedre. Hun har fået et kuld killinger, som hun har været en supermor for, samtidig med at hun har fungeret som plejemor for 7 andre små plejekillinger. Sanne søger et roligt hjem uden børn eller andre dyr - måske en ældre rolig kat, hun kan "bonde" med, og gerne med adgang til lukket altan eller voliere. Sanne er stadig lidt sky overfor mennesker, men hun vil så gerne turde mere end hun pt. gør og hun rykker sig lidt hver eneste dag. Med ny ejers tålmodighed og ro er vi helt sikre på, at hun ret hurtigt vil vise sit fulde potentiale. Sanne er dyrlægechecket, steriliseret, vaccineret og øremærket/chippet. 


Mickey løvehjerte

Mickey er en lille forsigtig hankilling, som har brug for ro og tryghed. Han skal derfor formidles til et roligt hjem uden mindre børn. Han vil nyde trygheden indenfor men helt sikkert også være glad for en voliere eller lignende. Han er dyrlægechecket, vaccineret, kastreret og chippet/øremærket. Formidlingsklar nu. Mickey er fra et større projekt i Blistrup og han kom ind sammen med sine 2 søskende som de sidste i en større flok. Derfor er der fortsat lidt arbejde med at gøre ham helt tillidsfuld, som hans nye familie skal være indstillet på. 


Donny Løvehjerte

Donny er en lille forsigtig hankilling, som har brug for ro og tryghed. Han skal derfor formidles til et roligt hjem med stor tålmodighed og uden mindre børn. Et hjem med en sød kat i forvejen vil evt. være et plus, så Donny får en tryg kat at støtte sig lidt op ad. Han vil nyde trygheden indenfor men helt sikkert også være glad for en voliere eller lignende Han er dyrlægechecket, vaccineret, kastreret og chippet/øremærket. Han er formidlingsklar nu. Donny er fra et større projekt i Blistrup og han kom ind sammen med sine 2 søskende som de sidste i flokken. Derfor er der fortsat lidt arbejde med at gøre ham helt tillidsfuld, som hans nye familie skal være indstillet på.


Bobbie Løvehjerte har fået hjem

Bobbie er en skøn lille hankat, der gerne vil kæle, når det passer ind i legen. Han er livlig og legesyg og vil kunne sammen med andre katte, hunde og større børn. Bobbie er dyrlægechecket, vaccineret, kastreret, øremærket og chippet. Bobbie er fra et større projekt i Blistrup og han kom ind sammen med sine 2 søskende som de sidste i flokken. Derfor er der fortsat lidt arbejde med at gøre ham helt tillidsfuld, som hans nye familie skal være indstillet på.


Minnie har fået hjem i Vanløse

Gudrun har fået hjem i Allerød

Simba og Charlie har fået hjem i Helsingør

Pjuske har fået hjem i København Ø.

Leo har fået hjem i Allerød
Molly og Blackie har fået hjem
Bobbie har fået hjem