Sylvester og Silke

Sylvester og Silke
Huskat / hunkat og hankat 

Alder: Ca. 6 mdr.
Status: Klar til hjem sammen eller hver for sig

Befinder sig i Allerød 
Kastreret/seriliseret, førstegangsvaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,- pr. killing. Herudover anbefales sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Silke er meget kælen og tryg ved mennesker. Hun ligger både på sofaen og i sengen, når vi er der og nyder at blive kælet. Hun er en lille fræk bisse med ret stort mod, og hun er enorm nysgerrig. Hun har dog en vis respekt for de 2 store hankatte, men hun går ikke af vejen for at mase sig ind foran dem for at spise af deres mad, når de spiser (selvom der står 4 skåle med mad). Hendes kommende ejere skal være skarpe og vågne, når de åbner døre til udenfor, for hun er lynhurtig.


Sylvester er mere tilbageholdende, men har udviklet sig meget, siden han ankom. Han er ikke ligeså vild med at blive kælet - og klart bedst når der serveres vådkost eller godbider. Så kan han sagtens kæles. Han sover med i sengen og er fuldstændig skudt i de store katte. Når de kommer ind udefra, spæner han hen til dem for at kæle op af dem (og dér kan man også sagtens kæle ham). Kan han komme til det, sover han gerne sammen med de store drenge. Og ellers sover han med Silke. Når han er i drillehumør, løber han efter plejers egen kat Sorte. Silke leger han også meget gerne med - de ta'r nogle vilde ture, hvor det går over stok og sten. Sylvester skal have et roligt hjem hvor der i forvejen bor en sød kat, som han kan støtte sig op ad i starten.