Sammi, Storm og Solo

Solo
Huskat / hankat

Alder: Fra juni 2022
Status: Klar til rette hjem 

Befinder sig i Hundested. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU forsikring
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Plejer står overfor at skulle sælge sit hus og Solo skal derfor have fundet nye hjem eller plejefamilier snarest muligt.

Solo er en forsigtig lille rød fyr og lidt en enspænder. Måske vil han trives med en ældre rolig kat, som han kan støtte sig lidt op ad, men hos plejer holder ham sig meget for sig selv og er ikke interesseret i kontakt med plejer. Han viser derimod stor interesse for at komme ud, så et hjem hvor man er indstillet på at give ham plads og tid indenfor og hvor han på sigt kan få adgang til udeliv vil være det optimale. Her vil der blive tale om pleje i første omgang indtil vi ved at han trives og falder til i sine nye omgivelser. Solo bor pt. med plejemors egne katte men har tidligere boet med sine to brødre, der fik hjem den 29/7.

Han befinder sig i Hundested og der vil evt. blive tale om pleje i første omgang med henblik på et blivende hjem. Hvis I er et godt match, så er det en win win situation for alle. Er I ikke et godt match, så hjælper vi med at finde et andet hjem. Skriv til mig på joan@kattehjaelp.dk hvis du kan hjælpe ham med pleje/blivende hjem. Skriv lidt om hvad du tilbyder og dit telefonnummer, så jeg kan kontakte dig for en snak.


Han er naturligvis kastreret, øremærket, vaccineret og chippet og medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid.