Sinus, Niels og Folmer

Sinus, Niels og Folmer
Alder:: Født sommeren 2023

Status: Klar til de rette hjem 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,-. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos TRYG
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Disse tre skønne drenge kommer fra en af vores medlemmer, hvor de dukkede op med deres mor som aldrig gik i fælden og efterfølgende forsvandt igen. Enten bor hun på en nabogård eller også er der sket hende noget. Alle tre bliver store drenge for de er høje og lange allerede og alle tre formidles som udgangspunkt til hjem som indekatte eller til hjem med kattesikret altan, voliere eller lignende. Hjem hvor to evt. kan følges ad eller hvor der i forvejen bor en sød hankat vil blive prioriteret, da det vil støtte dem i deres videre udvikling og socialisering.  


Folmer (rød) er meget meget kælen og tillidsfuld og i et nyt hjem tænker vi, at han fra start lige vil være lidt utryg men hurtigt vil føle sige hjemme. Han elsker at lege og er meget nysgerrig på hvad man laver. 


Niels (gråstribet) er lidt mere forsigtig, men plejer kan kæle ham lidt på siden. Han vil det meget gerne, så han skal blot føle sig mere tryg. Han er meget nysgerrig og kommer straks der bliver kaldt eller er godbidder i sigte.


Sinus (sort) er den sorte som en panter og den mest utrygge pt. Han hverken hvæser eller slår ud, men søger bare væk når man forsøger kontakt. Han kan kun røres lidt når der spises mad. Han er meget nysgerrig og viser han gerne vil men han tør bare ikke rigtig så meget endnu.