Nybøllekuldet

Anton, Albert, Benjamin og Sabrina

Huskatte / hankatte og en hunkat

Alder: Født ca. 1/6-2023
Status: Klar til tålmodige hjem 

Befinder sig i pleje i Smørum. 
Steriliseret/kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- pr. kat. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


De 4 skønne killinger blev født af en vildtlevende morkat i et område med mange vildtlevede katte, hvor foreningen i samarbejde med henvender har fået styr på omkring 40 katte og killinger indtil videre. En par stykker er blevet aflivet pga dårligt helbred, men de raske er blevet neutraliseret, mærket og genudsat med henvender som fodervært og killingerne har fået hjem enten via vores forening, foreningen Vestegnens Kattehjælp og i dette tilfælde via henvender selv, da hun og hendes mand valgte at tage disse 4 ind og pleje dem og socialisere dem. Anton og Albert har fået hjem. Sabrina har haft et par kiggebesøg, men desværre er ingen af dem endt med et hjem og det forstår vi ikke, for hun er en mega skøn kat der blot har brug for tid og tålmodighed for at vokse og blive en rigtig dejlig kat. 


Plejer skriver:

Benjamin (sort med hvid plet på hals og mave) er også meget kælen, men ikke lige så hurtigt fremme som Anton. Er meget ivrig i leg med drillepind.


Sabrina (helt grå) er en mild og blid pige som selv opsøger kæl og altid frisk på leg med drillepind. Hun er lige så tillidsfuld som Anton og Benjamin, men bryder sig ikke om pludselige hurtige bevægelser.


Der skal fortsat arbejdes på at gøre dem helt trygge i et nyt hjem. De er vant til andre katte, men ikke hunde.

.