Astrid Løvehjerte

Astrid Løvehjerte
Huskat / hunkat 

Alder: 8 år.
Status: Klar til hjem  

Befinder sig i Melby
Steriliseret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nye hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at kun få af vores katte formidles til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Missemor Astrid Løvehjerte er en meget klog lille dame og man skal være indstillet på at bruge tid på at vinde hendes tillid. Hun er dog også meget kærlig, kælen og søger kontakt når man sidder hos hende eller der er mad i sigte. Hun skal have et roligt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed og tålmodighed og hvor hun som udgangspunkt skal være indekat, men gerne med mulighed for udeliv på sigt, hvis man bor under de rette forhold.


Astrid kan åbne døre og har tidligere levet i årevis på egne poter i Blistrup hvor hun nåede at få flere kuld før det lykkedes at indfange hende. Blandt andet er hun mor til kuldet Løvehjerte hos anden plejer og Metallica-kuldet hvor killing Jason endte med at få hjem hos den samme plejemor, der nu har Astrid og hendes 2 små drenge i pleje. Astrid er en klog, kærlig og helt fantastisk missemor men nu hvor hendes sidste kuld er fyldt 12 uger, så er det på tide at lede efter et godt hjem til hende. 


Se hendes killinger her

Kontakt formidler Joan Andersen på ovenstående mailadresse for nærmere information og evt. aftale om kiggebesøg.