Carlos

Carlos (indekat)

Huskat / hankat

Alder: Fylder 3 år maj 2024
Status: Klar til hjem 

Befinder sig i Kvistgård. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Carlos fra Gydevang projektet søger desværre nyt hjem igen. Han flyttede for et år siden hjem til Sofie og hendes kæreste, der i forvejen havde adopteret hankatten Osman gennem os. Parret er gået fra hinanden og Osman fik hjem hos nogle bekendte og Carlos flyttede hjem til Sofies mor, der i forvejen har en hunkat fra os. Hunkatten trivedes desværre ikke med Carlos i hjemmet og han kom derfor tilbage til hans oprindelige plejer og søger nu  hans sidste hjem.

Han vil være et godt match til hjem med en kat i forvejen men vil helt sikkert også trives fint som forkælet enekat. Han er super kærlig og tillidsfuld overfor sine mennesker men lidt forsigtig overfor gæster/fremmede i starten. Kun vant til større børn. Han bor pt. hos plejer med 5 andre plejekatte og trives fint med dem alle. Carlos er ikke super glad for at blive løftet og han er meget utryg omkring transportkassen, så plejer arbejder pt. på at lære ham at få et mindre dramatisk forhold til både små løft og transportkasser. Af denne grund egner han sig pt. ikke til en førstegangs ejer.


Carlos er naturligvis kastreret, øremærket, vaccineret og chippet. Han får sundhedstjek og opdateret sin vaccine ifm. sin fødseldag. Han medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid. Han kan besøges i Kvistgård efter aftale. Send en mail til joan@kattehjaelp.dk for at høre mere om denne super dejlige dreng.