Filurerne

De 6 filurer fra Hundested

Huskatte/ hunkatte

Alder: Killingerne er fra maj 2023. De voksne er 1-2 år gamle
Status: Klar til tålmodige hjem / evt. pleje i første omgang

Befinder sig i Viby Sjælland. 
Steriliseret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,- pr. kat. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Filurerne er vokset godt til og blevet store og meget smukke katte. De er fuldstændig fredelige og rolige - bare man ikke forsøger at tage dem op eller insisterer på nus. Så de vil være ideelle til voksne familier med tid og tålmodighed. Det kan evt. være i pleje i første omgang indtil man ved om man er et godt match.

 

Der er 6 filurer består af de 3 missemødre Bliss, Beauty og Blackie og deres 3 smukke hunkillinger Flora, Fie og Fanny. Mødrene har passet killingerne på kryds og tværs, så det har været umuligt at finde ud af hvem der er mor til hvem. Killingerne har haft hele 3 mødre og et hav af søskende, for en del er allerede videre i nye hjem. De mest forsigtige/generte er tilbage og de søger nogle kærlige og tålmodige hjem der vil arbejde videre med dem. 


De kom ind fra et dødsbo i Hundested. I den nye sæson af Dyreværnet ser man dem rykke ud til dødsboet hvor de henter afdødes hund og kat. Hvad de ikke vidste var at afdøde fodrede på en del vildtlevende katte i sin have. Vi havde året forinden hjulpet en håndfuld killinger ind i pleje fra samme område, så naboerne kontaktede os og tryglede om hjælp, da det ellers ville stikke helt af med killinger i området.


En enkelt ældre missemor måtte aflives, da hun havde været påkørt og var i en dårlig tilstand. Resten kom i pleje sammen, for vi manglede foderværts historik om hvem der hørte sammen med hvem og det viste sig at de 3 mødre passede hinanden killinger.


Vi søger vi tålmodige hænder, der vil overtage arbejdet med socialiseringen af en enkelt eller evt. to filurer sammen. Det vil være en stor fordel at der er en tillidsfuld kat i hjemmet i forvejen som de kan støtte sig til, men det er ikke et krav.


Fie Filur (mørk gråstribet med hvide poter)


Flora Filur (grå med hvid stribe ned af næsen)


Fanny Filur (grå og hvid)


Missemor Blackie Filur (sort)


Missemor Bliss Filur (Grå og hvid med grå diamant på næsen)


Missemor Beauty Filur (Sort/hvid)