Hailey

Missemor Hailey
Huskat / hunkat (indekat)

Alder: fra foråret 2022
Status: Klar til hjem medio juli 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk. 
Sterilseret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos TRYG
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at mange af vores katte ikke formidles til fritløb! Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Missemor Haley kom ind midt i fødslen af hendes 5 små totter, der blev født 14/4/2024 i et skur.
Henvender skrev til os da Hailey havde holdt til i deres have, ingen kendte hende,  så sandsynligvis dumpet, flyttet fra eller lignende. Haley virkede tyk (gravid), så man aftalte at hun skulle fodres og holdes på stedet mens der blev ledt efter en løsning. Kort efter skrev henvender at der nu var født 2 killinger i en spand i hendes skur, så de blev hentet ind af vores kasserer og indlogeret i hendes soveværelse, hvor missemor fødte de sidste 3 killinger i tryghed.

Hailey er en fantastisk sød, kælen og god mor der passer på sine bebser. Hun har efterfølgende taget endnu 3 killinger til sig som hun også passer fint. Haileys egne 5 killinger er alle reserveret til hjem og det samme er 2 ud af de 3 ekstra plejebørn hun har taget sig af. Hailey er klar til hjem her medio juli hvor de små er fyldt 12 uger og selv snart forlader reden.


Kan du hjælpe hende til et dejligt liv hos dig, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl lidt om dig selv og de rammer du kan tilbyde.