Liam

Liam og Sebastian

Huskatte / hankatte

Alder: Liam født sommeren 2023 / Sebastian født efteråret 2023
Status: Klar til roligt og tålmodigt hjem sammen

Befinder sig i Tune. 
Begge er kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- pr. kat. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at størstedelen af vores katte formidles som indekatte - evt. til kattesikret have eller voliere. Herudover skal du sende kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar.

Liam (gråstribet) er en vidunderlig kat, der er fræk overfor andre katte, men slipper afsted med det, fordi han er som han er... en rigtig dejlig en dreng. Liam skal have en anden kat at være sammen med i sit nye hjem, for han elsker andre katte og tilbringer 99% af sin vågne tid på dem hos sin plejemor. Han har mødt en kattevant hund og det gik ok, så hvis bare hunden er rolig, og kattevant, så er en hund i hjemmet bestemt ikke en hindring. Liam er blevet super gode venner med Sebastian, så et hjem der søger 2 katte vil blive prioriteret. Sebastian kan endnu ikke kæles, men det er tæt på, at han overgiver sig. Nyt hjem skal være indstillet på at arbejde videre med begge men særligt Sebastian. Plejer og formidler er med på sidelinjen ved spørgsmål. 


Liam bryder sig ikke specielt meget om at blive båret på, men han accepterer det. Han kan godt ide at være sin voliéren, men håber på et hjem med mulighed for trygt udeliv, så han kan få lov til at drøne rundt på græsset og fange fluer mv. Han er bedøvende ligeglad med støvsugeren. Børstning skal stadig øves, for han synes det er lidt mærkeligt. Han er ikke en putte-nutte skødekat, men han vil gerne ligge ved siden af en og hygge. Han har ikke mødt små børn, så han søger som udgangspunkt et hjem med større børn (eller ingen børn). Liam kan godt finde på at hapse lidt i ens fingre eller komme til at  bruge kløer, når han får godbidder. Men han bliver bedre og bedre og det kan sandsynligvis trænes helt væk. Liam gemmer sig lidt, når der kommer nye mennesker og vil helt sikkert være nervøs i starten i sit nye hjem, så det skal han nye familie være indstillet på. 


Plejemor har en facebookgruppe hvor man kan se flere fotos og og video af Liam og Sebastian. Den finder du her:  Tina's plejekillinger

Kontakt Joan på joan@kattehjaelp.dk og fortæl hvad du kan tilbyde Liam og Sebastian.