Merlin

Merlin
Huskat / hankat (indekat)

Alder: Fra sommeren 2022 
Status: Klar til hjem hos erfaren katteejer

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos TRYG
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Merlin er en skøn ungkat der er fuld af ballade. Han kom ind som lille moderløs killing fra Græsted området, da han var 7-8 uger. Han boede de første måneder med 2 andre voksne katte, som desværre ikke fik opdraget nok på ham. Da vi fik ham ind var han en ilter lille fyr der angreb hænder og fødder umotiveret. Han er fortsat en stærk kat med egne holdninger og kræver derfor en erfaren katteejer der i forvejen har en stærk voksen kat (eller flere) der kan sætte ham på plads. Han er fræk som bare pokker, stjæler mad på bordet (forstår dog nej og ned). Han kan løftes, kæles, sover med i sengen osv. Plejemor må fortsat afvise ham indimellem når han begynder at bide ved nus og kontakt. Så der ligger et stykke arbejde i ham og han formidles derfor hverken til førstegangs katteejere eller familier med børn under 10 år.


Merlin er kastreret, øremærket, chippet og vaccineret. Kan du hjælpe ham til et dejligt liv hos dig, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl lidt om dig selv og de rammer du kan tilbyde.