Milla

Milla (indekat)

Huskat / hunkat

Alder: Fra 2018
Status: Klar til roligt hjem som indekat 

Befinder sig i Gørløse
Steriliseret, vaccineret og chippet. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Milla dukkede op på Majas (henvenders) terrasse en kold vinterdag. Hun har tidligere tilhørt en familie som er flyttet fra Gørløse i 2022 og har siden overlevet ved at tigge mad hos naboerne. Milla er omkring 6 år og kan rigtig godt lide vådfoder og sine legetøjsmus.

Hun er en forsigtig kat, men man kan godt kæle og lege med hende. Hun er ok med både voksne og børn når først der er skabt tillid. Hun elsker at ligge i sofaen og være i nærheden af sin plejefamilie. Vi vurderer at hun vil trives bedst som ren indekat i et hjem,  som har både tålmodighed og rummelighed og vi er sikre på hun så vil være en utrolig sjov og kærlig kat.


Hun er naturligvis steriliseret, vaccineret og chippet. Hun medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid. Hun kan besøges efter aftale. Send en mail til joan@kattehjaelp.dk for at høre mere.