Milo og Charlie

Milo og Charlie
Huskat / hunkatte

Alder: 12 uger (ultimo juni)
Status: Klar til hjem  

Befinder sig i Melby
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Skal have en revaccine primo august. De medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nye hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos ETU
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at kun få af vores katte formidles til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Milo (sort med hvidt) er en fremmelig ung killing, der gerne går forrest når noget er spændende. Han har stor selvtillid. Han er meget kontaktsøgende og render gerne i haserne på plejemor.


Charlie (hvidt med sort) er lidt forsigtig fyr, men alligevel nysgerrig som en killing skal være. Han tænker lige over tingene en ekstra gang, men render også efter plejemor og elsker ligesom sin bror at komme ind til alle de voksne (plejemors egne katte) i den store kattegård og lege med Jason og Onkel Rod.


Killingerne er født og vokset op med deres missemor Astrid hos plejer, hvor de har deres egen løbegård med et lille hus til. Plejemor har en stor rolig hund Balou, som de stadig synes er lidt farlig, men de er godt på vej til at blive helt trygge ved ham.


Vi håber at finde et dejligt hjem til drengene sammen (alternativt et hjem hver for sig, hvor der i forvejen bor en sød hankat). Som udgangspunkt søger de hjem som indekatte eller med adgang til sikret have eller havegård.