Misser


Misser

Huskat / hunkat

Alder: 1 år
Status: Klar til hjem

Befinder sig i Humlebæk 
Steriliseret, vaccineret, øremærket og chippet.
Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at de fleste af vores katte formidles som indekatte eller til kattesikret have eller voliere. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.


Misser er en rød, 1-årig hunkat, der søger et kærligt hjem. Hun blev fundet våd, kold og meget sulten i januar 2024 ved nogle skraldespande i Humlebæk. Hun kom i pleje, hvor hun er blomstret op til at blive en superglad, legesyg, meget madglad og meget nysgerrig lille pige. Hun hilser altid på én med sin lille knirkelyd, når man kommer hjem, og hun er meget selskabelig og elsker at putte hos én. Hun virker til godt at ville lege med andre katte, som kan klare hendes energiniveau.


Hun elsker at være i en have og kan få lang tid til at gå med at studere fugle, fluer og sommerfugle. Hun er blevet trænet til at gå i snor i haven. En stor personlighed i en lille krop. Plejer havde håbet at beholde hende men hjemmets ældre kat er ikke enig i den beslutning.


Skriv til joan@kattehjaelp.dk hvis du kan tilbyde Misser et dejligt hjem.