Rasmus

Rasmus (indekat)

Huskat / hankat

Alder: Fra foråret 2021
Status: Klar til hjem hos erfaren katteejer

Befinder sig i Kvistgård. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem. 
Pris kr. 1450,-  Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring. 
Formidler: Joan Andersen - kontakt via joan@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Rasmus er en skøn og kærlig dreng med en kæmpe personlighed. Når først han er tryg er han umådelig kælen, men han er også en kat der er enormt nervøs ved alt nyt og "jumpy". Han er hurtig som en raket når han synes noget bliver for farlig. Omvendt er han ved at vende vrangen ud af sig selv når han overgiver sig til kæl. Han er en klog kat der regner tingene ud og er også meget nysgerrig og modig i andre situationer. Han knurrer og hvæser af legetøjet når han leger vildt, men er blid som et lam, så han har det hele i munden. Han knurrer også hos dyrlægen men igen har han det hele i munden og gør ikke en flue fortræd. Han vil ikke løftes/bæres og flygter når man forsøger så vi træner transportkasse og hans nysgerrighed og store lyst til godbidder gør at han er relativ nem at arbejde med. Han er en fantastisk kat men kræver et menneske der kender til nervøse katte og som kan se alt det fantastiske hans personlighed indeholder. Han kom ind som en stor killing fra Gilleleje sommeren 2021 sammen med bror Marley. 


Brormand Marley er klar til hjem og de to brødre vil fint kunne følges ad, hvis man er indstillet på at tage to drenge og fortsætte arbejdet med socialisering af dem.


Rasmus elsker at lege vildt med fjer i snor og så er han stor fan af aktivitetslegetøj med godbidder. Han er en meget smuk kat med sine flotte aftegninger og sit lidt killingeagtige udtryk.  


Rasmus formidles som udgangspunkt som indekat eller til indhegnet/kattesikret have eller kattegård (ej fritløb). Et hjem uden mindre børn og hund vil være det optimale, men omvendt vil en kattevant hund ikke nødvendigvis være en hindring, hvis man er indstillet på det arbejde der skal gøres for at gøre ham helt tryg og sikre at sammenføring sker korrekt. 


Rasmus er naturligvis kastreret, øremærket, vaccineret og chippet. Han har netop fået sundhedstjek og opdateret sin vaccine. Han har problemer med lidt rødt tandkød som der skal holdes øje med. Han fik taget tandrøntgen inkl. tandrens i starten af maj 2023 og tænderne ser heldigvis sunde ud. Han medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid. Han kan besøges i Kvistgård efter aftale. Send en mail til joan@kattehjaelp.dk for at høre mere om denne dejlige dreng.