Melby-kuldet

Nohr
Alder:: Født 6. maj 2023

Status: Klar til hjem 

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk. 
Kastreret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,-. Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos TRYG
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Zack, Sirius, Vito og Nohr kom ind fra en have hvor de er født og har ikke været kælet/håndteret, men været vant til mennesker der fodrer osv. De formidles kun som indekatte eller med adgang til sikret  have/altan eller kattegård (ej til fritløb).


Nohr er sort hankat med hvide aftegninger. Han er stadig forsigtig og skal opfordres til at kæle, Han vil gerne løftes og nusses hvor han så falder til ro og synes det er ok. Nohr skal bo hos en rolig familie uden små børn der har kendskab og tålmodighed til at kunne udvikler en forsigtig kat til en rigtig kælepotte. Der skal være forståelse for at Nohr skal håndteres flere gange daglig for at blive tryg ved det, og at det ikke er ok at han eksempelvis gemmer sig under sofaen eller skabet. Det er absolut et plus hvis der er en anden rolig og kælen kat i hjemmet.