Teresia

Teresia
Huskat / hunkat (indekat)

Alder: fra foråret 2020 
Status: Søger pleje med henblik på blivende hjem  

Befinder sig i privat pleje i Frederiksværk. 
Sterilseret, vaccineret, chippet og øremærket. Medbringer sundhedsbog og madpakke til den første tid i nyt hjem.
Pris kr. 1450,- Herudover anbefales tegning af en sygeforsikring - f.eks hos TRYG
Formidler er plejer Annette Nielsen - kontakt på annette@kattehjaelp.dk 


For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til formidler og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består år (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Bemærk at mange af vores katte ikke formidles til fritløb! Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Teresia er en smuk lille hunkat der har holdt til ved en institution i Frederiksværk. Heldigvis arbejder vores bestyrelsesmedlem Kirsten Hammer der, og vores kasserer tog Teresia ind trods overbelægning, da vi tænkte at det ville være en nem sag, da  hun havde en chip. Desværre er det en udenlandsk (rumænsk) chip der ikke er registreret.

Teresia kom derfor til dyrlæge hvor hun blev steriliseret, øremærket vaccineret og sundhedstjekket.

Teresia vejer 2,9 kg som er i underkanten, og har nogle dårlige tænder som bliver ordnet primo august på foreningens regning. Hun er mild og sød, vil rigtig gerne kæle, men er ikke så glad for andre katte, så vi søger pleje med henblik på blivende hjem. Det skal være et hjem uden andre dyr eller mindre børn og hvor hun kan holdes på egen matrikel. Indekat eller kattesikret have eller voliere. 

Man skal så være indstillet på at køre hende til dyrlæge i Espergærde samt hente hende igen og efterfølgende pleje hende efter planen med smertestillende, korrekt kost og kontrol.


Kan du hjælpe hende til et dejligt liv hos dig, så send en mail til annette@kattehjaelp.dk og fortæl lidt om dig selv og de rammer du kan tilbyde.